Reach out and touch faith

Idag är det som många kanske redan har listat ut valborg, jag ska åka till skansen med familjen och titta på majbrasan där. Elin sitter i bilen lr e redan framme vid sin sommarstuga. Louise kmr vara hemma hela helgen när jag o Elin sitter o fiser i våra sommarstugor. Nä, brukar inte göra de, men iaf... Jag längtar.

E o L va i stan igår o jag tränade+fick konstigt ont i min förbannade tand... Som jag råkade slå ut när jag gjorde en smidig bakåtkullerbytta :) Haha, så nu ilar det ibland, men det spände typ i hela munnen igår :(


XOXO Emma

You say whatwhat in your but?!

Jaha, här sitter vi och längtar till konf-träffen...
Vi tittade på knäckebröds dansen, haha fiffilur (nytt ord som Elin kom på för ca 3 sek sen...)
Men iaf, så blir det ingen grönan denna helg, Elin o jag e borta. Men på torsdag funderar vi på att åka till skansen tls o titta på majbrasa, de e sååååå mysigt där! ♥
Elin bajsa på dig!!! Hon gnuggar mitt finger på grön-biljard-sak, blä!

Hejdå!
Emma o Elin♥

Come away with me

Tisdag: Konf-träff för mig och Emma
Onsdag: Ska hämta nått för 150 kr på Åhléns (min praoplats) + mer shopping i stan
Torsdag: Valborg, vill va hemma med E o L!!! (skansen?)
Fredag: Vi e lediga från skolan;)
Lördag:   
Söndag:

(Lollo & Emma: Lägg in fler saker vi ska göra, som Grönan vilken dag blire???)

Mer te och mer tv nu.  //Elin, pannkaksätaren nr 1


DU, DET ÄR INTE LÅNGT KVAR

ELIN + L PÅ MSN

Längtar bort, långt bort. På Lördag blire shopping, Lollo o jag har rabblat upp 'lite' prylar, kläder o affärer. Det blir bla Topshop, Zara, Acne och Urban Outfitters. Ska Emma följa med? (fråga) Till sommar'n blire 'som vanligt' Grönan och förhoppningarna riktas oxå till Liseberg. Förra sommaren när vi va på Grönan , vi åkte frittfall tilt näre va minus grader, vi åt sockervadd, natchotallrik, cola, slush, vattenmelon godis, pomfrites me geggemåjs sås och massa mer.
Nu har jag o L bestämt oss (eller jag har) Vi åker till London lr NY, (fråga) PLEASE!!!! jag vill, vill, vill...
Mer msn, SOLO, läxa (prao intervju frågor) Äre DHW idag, nån som vet? L behöver hjälp med läxorna.
Dagens inköp: Vanilla Body Scrub, från Drömhuset:)
EMMA LOGGADE NYSS IN PÅ MSN OCH KROSSADE MINA HELG DRÖMMAR, LÄGER!!!! MF***

Desperat

Hello hello
Dagens sämsta: Vaknade och märkte att jag inte låg i min säng, jag hade ont i ryggen och hade jeans och smink på mig, haha hade somnat framför tv:n och vaknade av en mycket irriterande låt på MTV.
Dagens bästa: M.S
Dagens godaste: Fick en ask NK-choklad av min moster som har kommit o hälsat på.<3

Gårdagens kändis: Jag fick visa Jacob Öqvist till barnavdelningen på Åhléns (han hade med sig Eddie)
När jag slutat åkte jag in til stan och shoppade;) En bh från H&M och en korallfärgad bikini från Weekday, sedan blev det Topshop där jag hittade en kappa (typ) då fick min mamma ett desperat sms från mig, 10 minuter senare kom hon med pengar;)  Nästa vecka blire nog en gullig klänning jag såg på Topshop oxå, snälla E o L följ me mig;)
                                               
XO ELIN

Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon...

Har börjat lyssna på nån gammal skiva me Lars Winnerbäck... Faktiskt ganska bra. Rubriken kmr från en bit av en låt på den skivan. Men anyway, idag var det den 4:e praodagen. Jag fick göra samma saker som tidigare och mamma och hennes något pinsamma jobbarkompisar kom förbi och köpte latte... Dom hade ätit lunch i Restaurangen.

Dagens lunch: Salami och brie smörgås (som jag själv hade gjort, gud va jag e duktig ;) )
Dagens sötaste: En skitsöt bebis som tittade gulligt på mig
Dagens dricka: Päronsoda och Hallonsoda
Dagens överraskning: Martina (som är en av ägarna på restaurangen) vill att jag ska sommarjobba på caféet, they want me för att jag e så bäst, haha ;) Men det är ju bra, tjäna lite pengar till shopping :)

Imo ska jag in till Bosön på Lidingö och spana in ett friidrotts-gymnasium. Hade fått en inbjudan, så de e ju bara att kolla om det kan vara nått att ha. Men sen måste jag ju träffa E och L oxå! Pussar på er!

Och pussar på er andra, Emma♥

16 April

Tredje praodagen avklarad, jag har typ fått märka och packat upp varor hela dan. Imo e det fredag, äntligen! Jag är trött på att gå upp klockan 6:30 varje dag och åka in till stan, har typ inte sovit något alls.
Dagens 'kändis'???: HAHA jag måste nog varit väldigt trött imorse för att jag tyckte ja såg Calum Best på Åhléns,  nu börjar ja se i syne oxå!
Dagens 'fynd': På lunchen idag 'sprang' jag förbi MQ och där hittade jag en Fred Perry tröja, (med dragkjedja) den är typ orange-rosa lr nått sånt... (Bild kommer sen:))
Aja nu ska jag gå o ta en kopp te.


   KRAM ELIN


Emma,

Dagens kändis: Nån snubbe som jag har sett presentera nått på MTV, han e väl typ 20 nått och skelar me ögonen...
Dagens godaste: Citron biskvi! ♥
Dagens dryck: Caffe latte (gjorde bla en sån till min mamma som va mysig o kom förbi)
Dagens gömmställe bakom kaffemaskinen: Anna Nyman (våran so-lärare som e mammaledig) fikade på caféet imorse, hon bor ju typ i Hammarby sjöstad tror jag. Men iaf, jag tror inte hon såg mig :)
Dagens pain: Ont i ryggen av att stå upp typ hela dan.

Idag ska jag träna styrka, hmm hoppas att Kjell inte pruttar idag igen, jag o Rebecka dog!
Imo är det ännu en praodag men sen är det heeelg! Det är inte så att jag ska göra nått special, helg är bara bäst! Aja skriver nått inlägg imo tror ja.
 
Pöss, Emma♥

Dubbel V

Idag var det min andra dag på min praoplats på Åhlens (Fridhemsplan) Det är jobbigt men kul, fick vara på inredning och mode avdelningarna ida. Har 'hittat' jätte fina solbrillor där;) Idag lunchade jag på W i Västermalmsgallerian, go mat!
På fika rasten gick vi till ett kafe, upptäckte att vi satt breve 2 från alcazar, haha kändisar.
Nån dag blire Topshop, måste köpa skor, snälla E o L följ me mig!!! Nu ska jag bläddra i Cosmo o VR.

Kram Elin

Salami&brie

Idag har jag praoat på en restaurang i Sickla. Det är en restaurang och ett café, jag fick jobba på caféet. Jag fick göra smörgåsar och kaffe+massa andra saker som att servera och så. Till lunch fick jag en supergod kyckling med potatisklyftor och sallad, mums! Man fick välja på all mat under 100 kr, tog en för 99 ;) Det var oxå helt ok att man tog bullar och läsk och sånt, hehe massor av gratis mat.

Det tog typ 1 och ½ timme att åka hem, först gick jag till tvärbanan (typ blandning mellan tåg och buss) Sen åkte jag tvärbana till tåget i årstaberg... Sen åkte jag buss för att gå på konf-träff men det var helt släckt och låst så jag åkte hem...

Dagens middag: Tortellini
Dagens godaste: Kardemummabulle
Dagens problem: Mina skor ger mig skavsår på lilltån :S

Missa inte: Dubbelavsnitt av DH ikväll!!!


Pössar Emma

Vanilla Fun

Ny favorit: Vanilla Fun från Coffehouse By George.
Sorry Café Cooler, du kmr 2:a på min favorit-dryck-lista.
Bilder o längre inlägg från shoppingen kmr senare, nu ska jag snart åka och träna.


Pussar från E som i Emma♥

Me likeee...

Jag o Emma åkte in till stan idag, skulle köpa svarta jeans UTAN HÅL, men det fanns ju såklart inte. Jag köpte ett blekrosa linne på Weekday<3  Såg ett coolt halsband på Urban Outfitters, som jag nu ångrar att jag inte köpte:(
Till lunch blev det varsin Vanilla Fun (Jummy) + Mars.
Efter påsk blir det skor!!!!

Kram till sjuka L och Emms som va snäll och följde me mig ida♥


E som i Elin

8/4 2009

Har nyss fått reda på att E tänkte åka in till stan idag... själv. Nänä, det går jag inte med på, förresten har jag inget att göra, L är sjuk idag me. Så jag måste in till stan me E... Det enda problemet nu är att jag inte har några pengar hos pappa, så jag kan typ inte köpa nånting, men det gör inget bara jag kmr ut. Vill inte vara hemma en dag till och imo eller på fredag åker jag till farmor och träffar mina kusiner. Det är typ tradition att vi firar påsken hos farmor med dom.

Emma

Sickla

Jag `måste öva på att åka till Sickla´, haha, nänä, men jag måste typ prova åka tåg och buss till Sickla och hem för att jag ska göra det när jag praoar. Men man måste ju kolla området lite då.. (det betyder shoppa!) Jag vet inte om jag gör det idag, imo eller på torsdag... hmm, får se. Det beror på om E och L följer me! Jag vet inte om L har blivit sjuk nu, men E... du måste till Sickla me mig! Det vore kul om L oxå kunde det. Hon är ju typ en `Sickla virgin´

Idag har jag nog lust att bara `hänga´ och typ köpa glass i det alldeles ljuvliga vår vädret :)



Kramar Emma

New York

Idag var jag och L i stan, vi gick runt i timmar, in och ut i affärer. Vi köpte varsin New York tröjor på weekday + att jag köpte en rosa strandväska där<3 Vi fikade på Waynes Coffee. Imo ska jag nog vara hemma, men på onsdag blir det nog stan igen för mig, måste köpa jeans och tröjor. Kram Elin

Emmas dag:

Idag va E och L i stan, jag hade gärna följt med, men jag är lite sjuk idag och näsan rinner... Så jag orkade inte det. Ny har jag fått reda på att L oxå har blivit sjuk igen, hmm, vad är det för fel på oss två? Anyway så kmr jag nog shoppa loss i Sickla typ varje dag under de två prao veckorna, JIPPY! Nu har dom ju öppnat många nya affärer, bla MONKI ♥

Idag har jag suttit och myst ute på våran nymöblerade balkong, det var riktigt varmt. Imo kanske jag träffar E och L, längtar!

19.50 Emma<3

WakeUP, MakeUP, BreakUP

Jippie, imo ska jag och L åka till stan, VI E PÅ SHOPPING HUMÖR, jag måste köpa: solbrillor, tröjor, smink, skor, nagellack, underkläder, väska, armband och mycket MYCKET mer. Jag vill till Topshop (skorskorskor) Weekday, Make Up Store, Monki, Urban Outfitters MM. Det blir G på WC, haha WC=Waynes Coffe.
Nu ska jag ta en till kopp te och bläddra vidare i vogue.
På tal om vogue....
 Lollo vad gör du på Vogues omslag?   // Elin♥

Emma gör en K

Om ni har redan har tagit er igenom det förra inlägget från E tänkte jag köra en K (förklaring på vem det är kan fås... Men jag vet inte om hon blir så glad då.) Nänä, men iaf... Jag och L var ju sjuka samtidigt och smsade lite om planer till begravningar och disskuterade hur dåligt Extrem Home Makeover verkligen är, det suger som många kanska redan har märkt... Här kommer min K:

Elin, du är:

mitt lilla per** (du vet vilka de 2 sista bokstäverna är)


Louise, du är:

alltid lika braiga kines****** (hehe, Ninni, om du läser detta, you know vad det betyder)


Visst är det heartbraking, men nu måste jag sluta... Får göra nått längre nån gång som ni inte läser ut så snabbt. Men här får ni lite att klura ut på rövarspråket, om ni nu inte råkar kunna det får ni.... Ähh, gå och läsa nått annat, men det kmr inte vara lika kul.

Jojagog hohetoteror Emommoma....... Haha MF


XOXO E   (den med det bästa namnet på E, inte Elin, Emma!)

RSS 2.0