NY






Sökte på New York på Google.

EMMA

I'll try

Jag försöker blogga nu när jag har en dator. Mitt sommarschema är ganska fullt.

Snart blire camping på Åland i en vecka. Sen åker jag till sommarstugan i 2 veckor. Efter det åker jag på läger i Mora. Sen kanske jag är hemma... Skolan börjar 17de augusti, jag fyller år den 18de! ♥

See yah, EMMA

Boring.!?

Hello, igår va jag inne i stan, köpte make up store puder, en acnetröja och ett par keds (glömde bort o köpa sakerna jag faktiskt behöver som linnen, shorts, nagellack, skor mm;), idag va jag o kollade på bio The proposal (stavas?) fikade på Wanyes o kollade på mac-laptops. tråkig vecka, på lördag kommer det gäster så jag måste hitta på en bra andledning till att inte vara hemma då, nu ska jag fortsätta titta på tv och ha allmänt tråkigt;
 
Längtar såå till paris resan♥

Lonely I'm so lonely

Efter som Ems är i sin sommarstuga och L på tennisläger utan datorer, så får jag skriva inläggen. Idag va jag hemma och hade det tråkigt kollade på inspelade GG-avsnitt (typ 10st) men imo åker jag in till stan och shoppar,
Lonely I'm so lonley:(
Imo fyller L 15, glöm inte det,



♥ELIN♥

ShoPPinglista

Imo blire antingen slapp-dag lr shopping,
PÅ MIN SHOPPINGLISTA;



PUSS ELIN♥

HURTFUL


Vet inte vad man ska säga om frillan men låten är bra ♥

EMMA

Blä, det blev ingen bilresa till sommarstugan idag. Mamma orkade inte köra, vi åker tidigt, tidigt imorgon istället. Nu sitter vi och tittar på nån italiensk deckare och äter godis. Har kollat på min absoluta favorit hemsida?... SMHI och konstaterat att det blir helt okej väder kommande vecka. Om ni undrar varför jag alltid kollar på den är det för att mamma har slutat med tidningar på vardagar... Bra för alla, jag slipper gå och återvinna, miljön mår bra-vi räddar jorden och ger soppgubbarna mindre jobb... HAHA, min enda förklaring... Nä, men SMHI och tv funkar för oss, hihi.

Titta på dessa skönheter:


JAG och ELIN går tvåa i konfirmations tåget... Hela mitt ben syns typ, bad EMMA



6iga vi ute och posar i blåst och hagel... Vi står typ i mitten, ELIN snyter sig i dräkten eller nått sånt. Jag ler som en galning. Bakom oss står JESUS i egen hög person, x2 tillochmed?


EMMA

UPPDATERING BY ELIN; Jag snyter mig inte, skulle bara slicka lite på min hand (Sarkasm)

ELIN

Regn, sommarstuga och internet som funkar, jippie! Hade packat för soligt och varmt väder, bikini och solbrillor. Imorgon kommer 28 pers och hund hit och då blire som vanligt fulla släktingar i kallingar och farmödrar i sjön, själv sitter man och dricker cider och försöker slippa pinsamma midsommarlekar.
Nu ska jag dricka te och läsa 'I djävulens sällskap', Klick och Expressen fredag. (smygreklam)

ELIN

Midsommar planer

Idag far det iväg till min sommarstuga i Bergkvara, nära Kalmar. 5 timmars bilresa är inte så kul, men när man väl är framme. Nu ska jag snart packa lite till och så, mina syskon är på friidrottsskola så vi åker klockan 4. Stannar säkert på donken på vägen. Som E också brukar göra, haha... Jag säger bara ett ord: babyvåtservetter.

På midsommar brukar vi alltid åka till en midsommarstång och fika och ha det mys med mormor och morfar. Sen blir det sill och potatis. Det bästa av allt: Jordgubbstårta ♥

EMMA

EMMA

IDAG cyklade jag, L och E till kalleviken... Efter att ha letat efter nån båtbrygga. Nån som kan beskriva var den ligger? Vi virrade omkring i hela Rönninge, lite brun har man blivit idag iaf... Snart ska jag åka och träna, måste nog smörja in mig lite först.


Pöss Emma

150609

Nu sitter jag fast i soffan... Tråkvädret gör mig trött och slö. MÅSTE göra nått idag men L är hos sin farmor, E kanske vill hitta på nått. Förhoppningsvis kommer L hem imo, då ska det bli bättre väder oxå :D

Sorry att det blev ettt kort inlägg, har helt enkelt inget mer att skriva om...

♥EMMA

Bajens tjejer för seger...

Såklart att vi vann!

♥Emma

Mango

Idag har jag storhandlat mat (och godis) med mamma, det är ju nästan kul oxå? Mamma e på nån rocksak? Hennes jobbarkompis man spelar bas i ett "rockband", konstigt... Men jag fick sminka henne o så, det blev snyggt... Idag har jag även städat mitt rum och fixat lite. Imorgon blir det tävling.



BAJENS TJEJER FÖR SEGER! Jag är den lilla tönten i grön träningsoverall, dont blame me, kom precis från träningen. HAHA, som ni kanske ser är jag yngst av alla.

EMMA♥

Lördag 01:07


Favvo sommarstället, stranden i skåne. Snart åker jag dit<3
Får se vad jag hittar på lite 'senare' idag, hoppas det är fint väder så man kan va ute lite, annars får jag hitta på något annat kul, kanske bio (Finns det några bra filmer nu?)
God natt och god morgon ELIN♥

Här ska det stå en rolig överskrift

Men jag kom inte på någon. Nu är jag jättemätt, middagen blev: fläskfilé med nån egengjord potatissallad. Smaskens! Nu har jag målat min naglar chockrosa (min favorit) ska bara överlacka lite sen... Ikväll blir det nog Talang2009 för att mina syskon vill det, inte det roligaste man kan titta på men jag blev nerröstad... Ser hellre på CSI.



EMMA FEMMA SOM SITTER HEMMA O SNART SKA GÅ O KLÄMMA!
HAHA

DIALOGGG

E=Elin
e=Emma

e-det fastnar i mina tänder, säg nått da, aj det fastnar i mina tänder HAHA nu byter jag stygn så nu får du sy HAHA haru lust och sy nått
E-din mamma
e-tjenare tjenare haru vunnit på keno (till sin mamma)
E-pruuuu... ('pruttljud')
e- aaa men var är du nu da okej, aa, ja gör det hej då
E- det här är våran fina dialog
e- jag har ont i min tand, kolla den här tanden är lös så jag kan inte tugga (gurglande ljud)
E- eehh...
e-fjortis....


(kolla gubben)


Morsning korsning

Här kommer lite skojiga bilder från mitt och Emmas äventyr i Södertälje.


TÅG



EMMA IS TAKING A BATH IN THIS 'KRUKA'



SUPERDUPERSNYGGA SKOR



VI ÅT: SMÖRGÅSTÅRTA, KLADDKAKA & HALLONPAJ (COCACOLA, GODIS, KAFFE, MER GODIS)


ELIN&EMMA&ELIN&EMMA SITTER I ETT TRÄD OCH Ä-T-E-R G-O-D-I-S


120609

SOMMARLOV
Det är mulet ute och kmr kanske börja regna. Då blir det kanske inget bad+picknik vid klipporna som vi hade planerat till idag. Men jag badade med min lillasyster Stina igår, då sprack det upp och blev soligt och varmt, kanske blir så idag.... Hoppashoppas!


Heja kungen!

EMMA

Nu e det DH måste gå.

Elin<3

090609

Jaha, då är klockan 6 och jag har inte gjort nånting på hela dagen. Snacka om att slösa bort sommarlovet, menmen, vad kan jag göra? Nu skiner solen iaf och det är 17 grader. Perfekt badväder/picknikväder vid klipporna... Men det blir nog inget sånt, ps det ska bli tråkväder hela veckan...


Ems

MAGAZINE



Day 'N' Night


VARFÖR KOM ALDRIG

DEN HÄR I POP-EXPRESSEN?? VI VÄNTADE JU OCH HOPPADES :D


SMULTRON

Gissa vad jag hittade idag. Ett moget smultron som smakade sommarsommarsommar. Ikväll har jag och E bestämmt att det blir bad vid klipporna, L är given att följa me varesig hon vill eller inte... Nån som vill följa med? BRING STRAWBERRIES!

Smultron - Fragaria vesca

EMMA


Sova, Grönan lr ....

Har nu slutat chatta med Ems o L efter typ 5 timmar, vi har kört utpressning, sovstunder och babblande. Ems har lovat mig sockervadd, jummy ha. Nu ska jag läsa Klick och försöka sova, måste gå upp tidigt imo.
Glöm inte:
Skor
Pengar
Mobil
Kompisar

Candy cotton  ELIN

PICASA3

My new fotoredigerings program heter Picasa3 och är sååå bra!
Webbadress: www.picasa.com



EMMA

Good news

Har tittat på SMHIs hemsida och fått reda på att det blir ca 15 grader och moln med sol bakom imorgon. Om det stämmer blire Grönan! Nu håller jag på att baka en kladdkaka och senare ska jag träffa E och L troligtvis. Idag vare OS-dagen och vi kom typ sist? Det regnade och var kallt


Insane utsätter de allra modigaste besökarna för sköna G-krafter och galna supersnurrar. Sätena roterar fritt kring sin egen axel, så beroende på vad passagerarna väger blir varje åktur unik - precis som varje skriiiik. (taget från Grönans hemsida)

EMMA

Grillad kyckling...

Kom hem från träningen för en halvtimme sen. Överaskades av mumsig middag. Grillad kyckling, majskolv och chips... Efterätt: praliner. Imorgon är det OS dagen, jag är i landet Tanzania men har döpt om det till Transvestitia för att det passar så bra in på mig (NOT?) På lördag hoppas jag att Gud har pissat klart och solen smyger fram för då är det Grönan som gäller! Men om detta inte sker blire Sickla, de e inte hlr så illa pinkat men grönangrönangrönan är min önskning. Blir sååå kul att träffa Ida igen som jag inte har träffat sen jag bytte klubb. Puss på dig!



EMMA

Hejhej


It´s time for change

Ny design ♥

OLLA(:D), MÄ JAMO EMMA

Den här veckan kryllar våran korridor av galna spanjorer. Dom babblar i mun på varandra och jag förstår inte ett skit, (MVG i spanska?)

Jag kom nyss hem från träningen och känner mig seg som attan i benen. Äsch det går nog över till imo då det e träning igen :D På fredag e det OS-dagen, min hatdag på hela året! Det blir ju extra kul detta år då det kmr regna, hoppas det inte regnar på grönan på lördag (hoppashoppashoppas)

Hihi, jag har ökat i youtube-klipps-inläggning-level, har nu lärt mig detta:


 
PUSS EMMA

E,

Har bestämmt mig för:
*Att måla naglarna (Fransk)
*Lyssna på musik (För att jag gillar det)
*Packa gympaväska (Tills imo)
*Och bäst av allt 'köpa' en Mac. I söndags var jag och kollade på några, men vilken färg?
(Guld är min favvo!!!)

Lr en 'vanlig' vit/silver??

Försökte starta en 'sms-konversation' med Ems men hon svarade inte, + nu blev kl Onsdag. Ems lägger nog in fler skoj-bilder på oss från igår, PUSS O KRAM/ ELIN


Dagens...

Lunch: Äckliga pannkakor
Middag: Pizza
Mys: Film med popcorn hemma hos L
Jobbigaste (1): Jag har haft ont i huvudet hale dagen
Jobbigaste (2): Vi stog ute och väntade på kungen i 45 minuter innan hann kom, jag frös som en das*! Men sen vinka jag som en galen babian, I love you kungen :P
Roligaste: Många härliga kommentarer från E och L idag :D
Ord: Flitteri-flatteri-flurr! Påkommit av E

EMMA

Sol, bad, bullar & cola

Med dom orden kan man sammanfatta våran underbara dag. Efter "skolan", hade inga lektioner, bara tårtätning+kubbspel i solen, cyklade vi till klipporna vid tullan. Årets första dopp i det blå! Mysigt, något kallt i vattnet, men solen stekte på så... Haha, första men absolut inte sista mys-eftermiddagen.


Jag o L i solen, spr snyggiga!


Mysigt!


L, the linslus?



EMMA

RSS 2.0