Happy New Year

I förgår var jag och Emma i satan och shoppade, jag hittade perfekta sminkväskan bla och igår kom Emma hem till mig och vi hade filmdag. Vi såg the pet sementary, dorian gray och good luck chuck, åt pizza och popcorn. Sen såg jag Victoria secret fashionshow ;)
Nu har jag gått igenom alla bilder från 2010, gud så mycket jag har glömt bort!!! Nu e det lite mer än 2 timmar kvar till 2011, cs då ♥ Från världens bästa Elin

mobilblogg

Hejhej! Jag sitter och väntar på att Elin ska bli klar och sen ska vi till stan och shoppa fika och springa runt lite. Vi har städat hela huset för att det ska komma nån snubbe och fota alla rum idag, fast han är försenad... Tråk! Puss&kram Emma (den bästa)

Dreams... PS: MERRY X-MAS

//Elin är bäst

How to move an elephant



Pappa ringde idag och sa att han köpt en lägenhet i Bandhagen. Riktigt najsig, nybyggd, lägenhet som jag har varit och tittat på en gång. Inflyttning i april :) detta gillas ;)
//Rättning från det förra inlägget: Emma är bäst! ♥

AJ AJ AJ..

Jag har så ***** ont i benen, jag har gått runt hela stan typ 50ggr och in och ut i affärer. Jag träffade Emma i stan idag efter att hon hade varit hos tandläkaren ( jag ska till min tandläkare på tisdag buhu)
Emma köpte 2 julklappar och jag köpte 7 julklappar till mig själv;) (skinnbyxor + kofta ZARA, strumpbyxor Lindex, guldig ögonskugga + foundation + läppstift Make up store, nyckelring Marc Jacobs (extra nöjd med just den;)) Jag fikade även 2 ggr. Imorgon måste jag slappa. Men jag känner fortfarande världens shopping-sug eftersom jag typ inte köpt något på 1 månad. Jag måste bara ha Marc Jacobs splash (parfym) pear!!! Så himla god;) och en blus att ha till jul (till min fjäderkjol och skit snygga nya strumpbyxor) + måste klippa mig för mitt hår ser typ konstant trassligt ut. Funderar oxå på att göra några guldiga slingor i håret???
Nu blev det typ världshistoriens längsta blogginlägg så ingen kmr ha orkat läsa enda hit. Nu ska jag lägga in en bild eller 2 för att ni som inte orkar läsa allt detta har något att kolla på iaf. Lägger upp bilder på mina köp senare om jag orkar.
//ELIN ÄR BÄST

Paper Planes

tjotjo! säms uppdate, men det kan inte hjälpas. Idag har jag åkt skridskor i kungsan med la familia, mysigt värre. Sen har jag pluggat lite SO, försöker fortfarande komma på hur jag ska ge konstruktiv kritik till en uppsats som börjar såhär: Under 1800 talet hade Sverige stigande födelsetal och sjunkande dödstal orsakerna var då svenskarna började använda smittkropsvaccinet, folk började äta mer potatis vilket är bra sätt som motståndskraften mot sjukdomar och freden skedde man satte stopp på kriget under 1814 talet.

Några förslag på positiv feedback? Ville bara kommentera att jag typ dreglar över Elins nya mobil som jag får se irl imorgon klockan 6 typ, när vi åker till skolan...
Pussipussi nattinatti!
Emma

Notebook + MIN NYA MOBILISH!!!

Haha jag som ALDRIG skulle köpa en nokia, men men regler är till för att bryts lr hur;) Den är iaf FANTASTISK, älska hot pink färgen och 'blackberry' knapparna. Måste tyvärr laddas i typ 6 timmar innan jag får pilla på den.
I min notebook hittar ni mitt schema för nästa vecka och mina senaste köp + massa annat knäppt;)
PUSS PÅ DIG FRÅN MIG ELIN

Humor...

Igår åkte jag och Emma till stan efter skolan (film och matteprov), vi fikade och kollade på folk som skulle vidare till nobelmiddagen. Nu ska jag snooza lite till och sen gå upp och hitta på något.. Kan inte åka tåg pga salemsmarschen:( //Elin

5-(3-x)=22

Detta har vi prov på imo, haha Emma du måste skratta ihjäl dig över våran mycket svåra matte;)
Idag hade vi praktisk marknadsföring, då vi skulle exponera mina typ 35 Depend nagellack, vi hade även på oss skit-snygga tröjor med bokstäverna EM på (everyday manikyr)
I helgen ska jag kanske köpa en jacka och gå på bio, shoppa m.m.
Vill ha dessa gråa jeans.

Tomten jag vill ha dessa!!! (NU)

VILKA DE FÖRSTA ELLER ANDRA? SJÄLV ÄR JAG RIKTIGT SUGEN PÅ DE FÖRSTA, MÅSTE MÅSTE HA!! TUR ATT JAG HAR SPARAT PÅ MITT STUDIEBIDRAG
//Elin

✌ ♥♣ ✞ ♠♦ ☮

Sovmorgon!!!

 

 

JAG OCH EMMA PÅ BALEN OCH PÅ GOTLAND ( VI VISAR LITE CIRKUSKONSTER, ELIN ON TOP.. HAHA)


RSS 2.0