Ingen rubrik

Lite bilder från midsommar:
Vallmo
Jordgubbar med grädde och socker
Glad skolpersonal?
Är nu hemma i några dagar sen bär det av till farmor och Halmstad där vi ska campa i några dagar. Myysigt.
Ikväll blir det tävling på stadion.
Pööss Emma

Wake up

I söndags åkte jag o Emma till stan och åt picknick i kungsträdgården och gick runt i affärer. Igår va vi på Twilight fan eventet och såg Taylor, Kristen m.f :) Idag har jag varit hemma och slappat. Nu dricker jag Fireflys Wake up och laddar in bilder från kameran till datorn. //Elin

S

Nästa vecka:
Sommarlov
Sommarjobb
Stavhopp
Shoppa/bio med Elin?

Igår var jag på kryssning med familjen, vi åt god mat, shoppade kläder + godis i tax-freen och spelade en hel del kort. Det blåste jättemycket så man kunde knappt gå ut utan att blåsa iväg. Idag ska jag träna stavhopp, nästa vecka blir det tävling :) Jag ska sommarjobba som tränare i två veckor nu och sen åker vi till sommarstugan och firar midsommar. Jag måste se på bio, Eclipse och SATC 2, hoppas att Elin kan gå med mig :) Den 21 (tror jag) är det twilight-fan event som vi har biljetter till, även om jag inte är ett hysteriskt fan ska jag nog gå.

Klassresa:Bal:

Skolavslutning:


Pöss Emma

To late

Skit oxå, Emma har smittat mig och nu har jag jätteont i halsen, dricker te med honung och knaprar halstabletter:(
Igår gick jag o såg kommissarie Späck på bio, konstig film jag fattade inte internskämten eftersom jag aldrig kollat på vanliga Beck. Några ungar satt och storgrät 5 min in i filmen, haha. Idag har jag målat klart en tavla och kollat på Gossip girl.
Elin

Fotografiska

Hallå allesammans, det var ett tag sen.
Idag blir det först fotografiska muséet med pappa. Sen måste jag shoppa skor till skolavslutningen och smycken till balen + skolavslutningen. Jag har fixat alla kläder :)
ELIN FÖLJ MED IN TILL STAN IDAG!
//Emma ♥

Jummy!

Idag var vi på moderna museet med klassen och såg ää.. konst;) Sen åt vi i Kungsträdgården och sedan blev det shopping med Rossana. Jag köpte: balklänning (Jippy), macarons och twilight fans event biljetter, jättenöjd.
Imo ska vi spela upp Greese på spanska inför klassen och jag kan inte mina repliker, men men. Och i helgen blir det nog mer shopping inför balen, bio (sex and the city 2) och bada??? Kram från Elin
Jummy!

Torsdagmorgon

Tråkigt, Emma har varit sjuk i 2 dar nu och imo ska vi till moderna museet med klassen så hoppas hon blir frisk. Det är bal för våran och en annan skola på måndag så alla är typ stressade, iaf jag som inte har nån bra klänning. Tisdag os-dag och onsdag är det skolavslutning! Nu ska jag kolla på film eftersom jag inte kan sova.
Bild från Gotland där vi var på klassresa för bara några dagar sedan.

RSS 2.0