Egoboost a'la Halloween;)

Har varit duktig och städat lite idag hittade lite bilder, böcker och annat skräp i det forna 'kojan-under trappan' som jag har haft med alla mina kompisar, haha. Imo blire en tur till stan för bio o shopping. Nu julmust, puss från ELIN

Gissa vad, gissa vad, gissa vad???

❤Igår åkte jag till stan och shoppade lite det blev 1 par Adidas gympabrallor, hotpants + strumpor från AA, photo finish från Smashbox, och lite annat smått.
❤ MEN GISSA VAD, FICK EN NY MOBIL AV MAMMA IDAG!!! sweeeeeeeeeeet
❤ PUUUUSSSSSSSS FRÅN ELIN

M 26/10

Idag blire ´slapp-dag´ sitter i mjukisar, dricker te och kollar på film. Men imo åker jag nog in till stan (om det inte spöregnar förstås) är i enormt behov av shopping, visar vad det blev sen. Nu ska jag kolla vidare på filmen och dricka julmust, haha längtar till julen;)
KRAM ELIN❤

NEW

Igår shoppade jag ett par nya svarta jeans från GinaTricot och "vinterskor"-ADIDAS skor som är vanliga sneakers men jag har gjort en deal med pappa att de fungerar på vintern om man har tjocka strumpor i, har faktiskt nöd lösning-förra årets skor för de kyligare dagarna... Idag ska jag köpa present till mamma som fyller år på fredag och sen blir det träning
Hejdå stortå!
Emma

Now

Imo e det sista dagen innan höstlovet. På lovet ska jag få en ny mobil, äntligen min stänger av sig själv hela tiden. Har faktiskt haft den i mer än 1 ½ år stolt! , brukar förstöra dom efter ett halv år, upps. Nu måste jag tyvärr göra hemkunskap läxa och minst 100 spanskaglosor, bäst att jag börjar nuuuuu.
Bild från några klippor jag, Emma och Lollo brukade cykla till i sommras;)

Skogssänsskolan, taco-buffé & nyfiken i en strut

Denna vecka har vi haft SO sammarbete med Skogssänsskolan. Idga var det redovisning, film (slumdog millionare, najsig!) och taco-buffé (sådär, majsen smaka skit)... Jag och Elin+2 killar från Skogssäng hade gjort trattar som jag kallar nyfiken i en strut. De va en tratt me bilder i som satt fast på en spegel och spotlights som satt igenom hål i struten, såg ganska coolt ut. Alla ville typ titta på våran grej... Måste ta bilder och visa när vi får den sen (om vi nu gör de).

Pösspöss från en Marabou Digestive nerdrogad EMMA.

PS. Flummig text, I KNOW

Sweet pink.

Gratisprov från Maybelline, ringar från Urban Outfitters. PÖSS ELIN

BEEP MY BEEP!


Några blandade bilder från September;
Friidrottsdag, mer känd som dagen då Emma fick sy 2 stygn i armen.
Emma me hjälm, som jag kidnappat (+ moppe), mohaha.
I bilen utanför min tandläkare (Ps. snygga killar där)
Har bytt från utegympa till inne.
Blivit beroende av coca-cola cherry, vilket Emma hatar!! Jag tycker den smakar som jästa körsbär blandat med cola på sommaren;) Sweet.
BY ELIN

S.I.C.K.L.A

IDAG ska vi åka in till Sickla, shoppa, fika (Café Voltaire♥) och bara ha det mysigt. Hoppas att vi kommer iväg snart men nu är det freezing... Minusgrader, jacka och vantar på!


EMMA
☮ Sitter hemma hos Elin o fotar

Vi bjuder på detta... Speciellt Emma❤

Lunchtime hemma hos Emma (igen)

Samma mat som igår, men russinen saknas dock.
Nu blire oboy, ha de bra!
E&E

YOU KNOW I WANTCHA

EMMA vill ha:
SO CUTE!

WE make the thin boys go fat

Lunchtime!
ELINS LUNCH: Rostmackor me ost o marmelad o lite oboy
EMMAS LUNCH: Macka me honung, russin o lite oboy
Hälsosamt? YES
Om ca en halvtimme blire skola igen, miljöarbetsredovisning och NO, NOOO!!!
//E&E

Hämd på Engelska?

Haha, tyvärr hade jag inga bilder när emma är mindre än 13-14typ.
Har åkt runt och kollat lite i affärer idag men det fanns inte mycket kul, såg wanted och har slappat hela dan;) Nu ska jag sova för klockan är halv 2 upps. natti natti ELIN

Hahah ELIN!

Dessa vackra bilder finns ute på facebook på dig ELIN


ELIN till höger


ELIN till vänster


ELIN till vänster och ser ut exakt som jag gjorde


ELIN kramar Nicolina, vi måste fan va tvilingar!


EMMAEMMAEMMA<3


Boys will be boys

Haha, killarna i klassen e ju bara för sköööna. Idag gjorde Johan kalsongryck på Joakim i omklädningsrummet efter gympan... Kalsongerna sprack. Igår va de så jävla najs inne i stan, speciellt när vi skulle hem, ballongkrig på centralen och blickar på tåget. Love yah!

Emma

Ingen rubrik))

Igår va vi i gamla stan med klassen, gick på tråkigt museum, sen åt alla på mcdonalds. Alla stannade typ inne i stan förutom jag emma och nästan alla killar, vi såg nog ut som en särklass på centralen, stod och slog varann med mcdonalds-ballonger, haha. Nu blire idiologierna/ismerna läxa och nattmat;) Pöss ELIN

RSS 2.0