Almost all pink

Shoppingen från igår och idag (bildbomb) by Elin:♥

Pink lemonade

Idag hade vi typ världens kortaste skoldag, jätteskönt! När jag och johanna var påväg till slussen klev emma på bussen (förvånade vi blev;) Alla gick o åt på taco bar. Sen åkte johanna hem och emma o jag gick och köpte världens godaste lemonad + visade mig runt i hennes skola. Åkte sedan hem och värmde mina frusna tår under täcket, åt ben & jerrys och kollade på film. Nu sitter jag framför tv:n med datorn i knät och har precis beställt hem 2 saker från eleven.se. Typ världens härligaste dag!!! //Elin

Because I'm worth it;)

Äntligen har jag beställt min väska. Imo går jag i skolan mellan 8.30-11.30, härligt. Vi ska leka lyxfällan och lägga upp nån budget och räkna ut vad vi lägger pengar på, uppsii... Nu ska jag fika te och kladdkaka.
Elin är bäst!!

Buhu hatar dumma vintern...

Idag började skolan igen, jag fick sovmorgon till 9.30 och slutade 12...så skönt. Nu har jag kollat på peoples chioce awards och letat väskor på internet ( de säljer en chanelväska på asos för bara 25 622,96 kr jippey ska slå till (sarkasm) buhuuuu..)
PS: ELIN ÄR SUPER-DUPER-MEGA-BÄST-I-HELA-FU*KING-VÄRLDEN:DS

Q

Hej, jag lever. Over and out!
(skrev bara nått trots brist på inspiration för att kunna avsluta med detta)
Emma äger, Emma är bäst, Emma är nummer 1, Emma for president in the next election!


Pocketful of sunshine

(Kulturdag) Idag har jag gått på 2 museum och sen träffade jag Emma i stan o vi gick på bio, vi såg Easy A (NOT flying A on hs way to Shhhhallunda!!) Vi åt godis o drack upp en gigantisk cola. Det va det nu ska jag gå och äta något som inte e sött, surt eller salt. oooowwwwwwwooohhhhhhhhoooo.... Elin äger! (och är bäst)


RSS 2.0