Tråkigt


Idag har jag varit på IKEA och köpt en hylla och annat sen åkte jag och köpte en hightech miniräknare som jag behöver till skolan. Skulle träffat Emma men vi hade 'gäster' och så fixade jag i mitt rum. ( Emma, vi träffas nån annan dag;)) Imorgon börjar jag 13.00-17.00.

Gotland 2010

Det är Emma som står under trädet och jag som står och tar en närbild på blommorna, bild tagen av Rossana.

Fredag

Skola idag 08.30-14.45, slutade med seeeg lektion i spanska med sämsta läraren någonsin. Men dagen slutade bra genom fika och shopping med världens bästa människa - ELIN ♥

Jag fikade brownie och apelsinjuice på Wayne's - den absolut bästa kombinationen. Sedan gick vi till Indiska där jag köpte en svart stickad "krage". Fyndade de snyggaste jeansen någonsin på JC för 400 spänn, måste nog bli månadens bästa köp.

Nu har jag ätit en hel B&J half baked och tittat på TV hela kvällen, tänker nog fortsätta med det nu :)

 

Peace out, Emma


....................................................

Kom precis hem från bion med Emma ( det stavas vampires haha, inte vampyres) Den va skitkul Emma skrattade högst i hela salongen. Imo börjar jag kl 8, samhällskunskap, datorkunskap och matte, jippie!!!
It's raining men...

Vampyers Sucks

Idag har jag köpt present till Elin, jag köpte en... Nä det får du veta imorgon! Köpte även lite lördagsgodis, hihi. Imorgon blir det först stavhoppsträning vid 10 eller 11 sen hem och fixa sig och sen bio på söder med Elin + matätande (?) och presentutdelning :) Bio: Vampyers Sucks, den verkar så himla rolig. " A Chiuaua?" Haha, säkert felstavat.
P&K Emma

Imorgon vaknar jag som 16åring

.

GRÖNA LUND

Hej allihopa, inte bloggat på flera år ungefär men slänger in ett inlägg för ovanlighetens skull... Elin om du läser detta svara på mina sms, har stora planer för oss :) Jag vill till Grönan men främst av allt träffa dig.
Bild: Supergammal
Vi två på Grönan blir en oslagbar duo :)
Puss och Kram Emma

RSS 2.0