Wall Street

På tisdag ska vi ha skriva en film recension på engelska så idag var jag tvungen att åka och göra lite research på en bra film. Nästa vecka är det sen vecka så man får "sovmorgon", härligt;)
Till Emma: vi får träffas någon annan dag och åka och shoppa behöver bikinis och solbrillor puss från Elin

kort inlägg från mobilen

Har precis sett filem the box med bla cameron diaz. Den va faktiskt riktigt bra och läskig, läskigare än skräckfilen som jag såg igår iallafall. Skriver detta från min mobil så vi får se hur det blir... Puss, emma

Gårdagens

Igår var det en riktigt slapp lördag, gjorde nästan ingenting känns det som. Först åkte jag och pappa och letade efter grafräknande miniräknare (ja, jag går natur) men de var slut där vi letade. Får försöka i veckan någon gång efter skolan. Sen var jag hemma heeela dagen. Vi åt tacos till middag och tittade på en spansk film som skulle vara läskig, fast den var mest konstig. Juste, jag gick ut och fotade lite träd också (kul liv man kan ha), Elin reta mig inte nu.
Hittade en rosa buske som jag blev kär i.
P&K Emma

Swedish girls

Idag har jag varit hemma och slappat och åkt till IKEA, köpte världens lyxigaste skrivbordsstol och lita andra prylar (pluggar bättre med bra grejer;)) Imo ska jag nog gå på bio och se Wall Street, för på tisdag ska vi skriva en film recension på engelska. Nu ska jag gå och äta middag, puss och kram från Elin.
PS: måst kolla i nya Marc by Marc Jacobs affären i stan.

purple

idag var jag först i stan och fikade/shoppade lite med min kompis Emma (snyggt namn). Vi fikade och jag köpte en lila klocka för halva priset. Emma fyndar :) Sen hittade jag och Elin varandra utanför centerpartiets tvåvåningssutga. Vi provade nya Fanta smaken wild berries (eller vad den nu hette?) och jag köpte en lila väska från monki. Vilken lila dag jag haft idag. Lila klocka, lila väska och lila Fanta... ME LIKE! <3

P&K Emma

+/-

Shame on me som inte bloggat på veckor! Hur som helst sitter jag uppe nu för att jag är ledig imorgon (också). Härligt med 5 dagars helg ibland... Imorgon vill jag träffa lediga kompisar från klassen och den bästa av de bästa Elin som förhoppningsvis inte slutar jättesent. Taskigt att sluta sent på en fredag isåfall.

(tänkte ladda upp bilder men datorn f*ckar)

Kramkalas!

RSS 2.0